Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Super prilika

Super prilika koja se ne propušta!

Oduvijek ste željeli vlastiti portal/blog o uređenju interijera i arhitekturi?

Ovo je idealna prilika za sve one koji se bave arhitekturom, uređenjem interijera, gradnjom, nekretninama, namještajem, dekoracijama, te onima koji samo žele imati uspješan web portal o svemu tome, da brzo i jednostavno u ruke dobiju uspješan alat velikih mogućnosti sa velikim brojem korisnika – Mojstan.net.

MojStan.net je specijalizirani portal o arhitekturi, graditeljstvu, uređenju interijera i eksterijera, namještaju i svemu što ima veze sa stanovanjem.
Idelano mjesto za oglašavanje proizvoda i usluga vezanih uz namještaj, gradnju, arhitekturu, opremanje, stanovanje i sl., promociju vlastitih projekata, pronalazak novih klijenata i prodaju svega što ima veze sa navedenim kategorijama i šire.
Prosječna mjesečna posjećenost portala je 20 000 – 25 000 jedinstvenih posjetitelja uz minimalnu angažiranost.
Uz portal integriran je web shop na poddomeni shop.mojstan.net, te imenik tvrtki tvrtke.mojstan.net. U paketu dobivate: domenu mojstan.net, hosting paket (vrijedi do 31.07.2018), CMS za upravljanje portalom, mail adrese, webshop shop.mojstan.net sa CMS-om za upravljanje shopom i narudžbama, imenik tvrtki tvrtke-mojstan.net sa CMS-om za upravljanje, stranice na društvenim mrežama (facebook, twitter, instagram, pinterest, youtube).

Za sve upite i informacije obratite se na info@mojstan.net