Uređenje stana od 42 m² by Space4life

prekrasan-mali-stan-1Iako ima površinu od samo 42 m² ovaj stan izgleda mnogo veće. Tajna se krije u činjenici da su pri uređenju korištene vedre i svijetle boje te razni elementi koji to omogućuju. Za uređenje stana zaslužni su arhitekti Moskovskog studia Space4life.

prekrasan-mali-stan-2Arhitekti su umjesto nekih klasičnih izbora odlučili primjeniti drugačiji pristup, pa su umjesto sjedeće garniture i kreveta napravili dvije platforme. Jedna platforma je proširenje prozorske daske koja ima ulogu radnog stola, sjedeće garniture i ormarića za odjeću.

prekrasan-mali-stan-3Druga platforma služi kao spavaći dio stana sa ormarom i ladicama ispod ležaja. Krevet može biti skriven iza paravana koji se spušta povlačenjem iz kutije na stropu. Ista kutija skriva i platno za projektor koji je postavljen umjesto televizora.

prekrasan-mali-stan-4

prekrasan-mali-stan-5

prekrasan-mali-stan-6

prekrasan-mali-stan-7Jednostavna kuhinja sa blagovaonom dovoljno je velika i za puno veće stanove. Posebno nam se sviđaju keramičke pločice na podu i zidu kuhinje.

prekrasan-mali-stan-8

prekrasan-mali-stan-9

prekrasan-mali-stan-10

prekrasan-mali-stan-11

prekrasan-mali-stan-12Kako bi se maksimalno iskoristio prostor u kupaonici iznad perilice za rublje postavljen je ormarić za ručnike.

prekrasan-mali-stan-13

prekrasan-mali-stan-14

Izvor:  The-village.ru