Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Londonski stan čije uređenje potpisuje tvrtka Daniele Petteno Architecture Workshop dom je mlade obitelji. Obzirom na visoke cijene stanova kupili su manji stan starije gradnje, te su ga odlučili preurediti prema vlastitim potrebama. Bez obzira na moderno i minimalističko uređenje stan ima toplinu obiteljskog doma. Pomalo neobičan detalj za koji se ne bi baš svatko odlučio je staklena pregrada između kuhinje i spavaće sobe. Staklena pregrada umjesto klasičnog zida omogućuje bolje prirodno osvjetljenje stana, ali i direktan pogled iz dnevnog dijela stana u spavaću sobu. Spavaća soba podijeljena je na dva dijela, povišeni spavaći dio i nekoliko stepenica niži dio sa radnim stolom. Ovaj stan zaista treba dobro proučiti prije nego krećete u preuređenje malog stana jer sadrži mnogo dobrih ideja.

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

Stan sa pogledom u spavaću sobu

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :