Stan pun zanimljivih detalja

Gledajući mnoštvo originalnih i zanimljivih detalja u ovom Londonskom stanu daje dojam da su vlasnici kreativne i životopisne osobe. Pogledajte i vi sami kako je stan uređen pa procijenite da li je naša predpostavka točna.

stan-pun-zanimljivih-detalja-2

Ulaz u stan ne razlikuje se mnogo od većine stanova, osim jednoga detalja koji odmah privlači pozornost. Neobičan žuto-rozi medo doima se kao da pozdravlja goste na ulazu.

stan-pun-zanimljivih-detalja-3

Betonskim podovima u kuhinji i blagavaoni toplinu daje retro drveni namještaj te drveno stubište. Stol u blagavaoni ima zanimljivu povijest, jer njegova drvena ploha nekada je bila pod plesne dvorane.

stan-pun-zanimljivih-detalja-4

Kroz staklena vrata sa metalnim okvirima do kuhinje dopire svjetlost iz dnevnog boravka i ne gubi se dojam otvorenosti prostora.

stan-pun-zanimljivih-detalja-5

Dnevni boravak stvoren je za opuštanje, a tome dopridonosi velika siva sjedeća garnitura u obliku slova L. Iza nje smještena je velika bijela vitrina koja se je odlično uklopila u cjelokupnu sliku prostorije.

stan-pun-zanimljivih-detalja-6

Kuhinja se ističe neuobičajenom kombinacijom boja. Plave kuhinjske elemente ne viđamo baš svaki dan.

stan-pun-zanimljivih-detalja-7

Opuštajuća siva boja zidova u spavaćoj sobi nastavlja se na zidove iz ostatka kuće.

stan-pun-zanimljivih-detalja-8

U kupaonici dominira mramor, a bijele pločice postavljene na zidu ako ste zmijetili možemo vidjeti gotovo u svakoj prostoriji.

stan-pun-zanimljivih-detalja-9

I za kraj san svake žene, ogromna garderoba prepuna polica i ladica za odjeću, obuću i ostale modne dodatke.

 

Izvor: Therelaxedhome.com