Šareni stan crno-bijelih zidova

Ovaj stan ne razlikuje se mnogo po rasporedu prostorija od stanova koje smo već prikazali, ali se od većine razlikuje po neobičnim kombinacijama boja u gotovo svakoj prostoriji. Društveni dio stana sastoji se od kuhinje sa blagavaonom i velikog dnevnog boravka čiji zid je obojen u crnu boju. Na crnom zidu gotovo neprimjetno stoji isto takav televizor. Da prostor ne bude previše tmuran brinu se ostali zidovi bijele boje, velika šarena slika i tepih, te neobična sjedeća garnitura u žuto-crnoj kombinaciji. U ovom stanu svakako obratite pozornost na stolice, fotelje i ostali namještaj namjenjen sjedenju.

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-2

Dnevni boravak sastoji se iz dva dijela, prvi je orjentiran prema televizoru, dok manji dio iza njega služi za čitanje knjiga. U nastavku dnevnog boravka iza velikih prozora i staklenih vrata nalazi se balkon, dovoljno velik da se na njega smjesti  stol i stolice. Kuhinja za razliku od ostatka stana nema crnih dijelova, već je izvedena u kombinaciji bijele boje i drvenih panela sa plavim zidom iza radne plohe. Tri velika bijela lustera koja se protežu iznad kuhinje i blagavaone obasjavaju prostor plavom bojom.

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-3
Dvije kupaonice najviše se razlikuju po boji, dok su zidovi jedne crni, druga je u potpunosti bijela. Spavaća soba kao i ostatak stana ima  jedan zid crne boje te šareni tepih na podu i šareni pokrivač na krevetu. U ovom stanu zaista možete vidjeti mnogo neobičnih kombinacija.

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-4

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-5

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-6

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-7

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-8

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-9

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-10

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-11

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-13

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-14

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-15

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-16

sareni-stan-crno-bijelih-zidova-17

Izvor: Derlot.com