Prostrani gradski stan

Arhitekti i dizajneri SVOYA Studia uredili su ovaj moderno uređeni stan namjenjen mladoj obitelji. Funkcionalan i zanimljiv raspored prostorija dijeli stan na dva glavna dijela, spavaći dio sa dječjom i roditeljskom sobom u sklopu koje je garderoba i kupaonica, te otvoreni društveni dio u kojem su kuhinja, blagavaona i dnevni boravak. Zid sa multimedijalnim uređajima u dnevnom boravku odjeljuje spavaći dio od društvenog dijela stana.

prostrani-gradski-stan-2

U središtu moderne, sniježno bijele kuhinje nalazi se veliki kuhinjski otok koji osim za pripremanje hrane služi kao spremište za kuhinjski pribor.

prostrani-gradski-stan-3

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

prostrani-gradski-stan-4

Stan sadrži dva dijela koja imaju funkciju blagavaone, onaj klasični odnosno stol smješten bočno u odnosu na kuhinju i šank koji dijeli kuhinju od dnevnog boravka. Ta dva dijela obilježena su lijepim lusterima koji su postavljeni uzduž plohe za blagovanje.

prostrani-gradski-stan-6

prostrani-gradski-stan-5

U dnevnom boravku postavljena je udobna modularna sjedeća garnitura koju je moguće kombinirati ovisno o potrebi i želji stanara. Šank koji dijeli dnevni boravak i kuhinju osim kao prostor za blagovanje odlično služi za druženje kada se u stanu okupi veći broj ljudi.

prostrani-gradski-stan-7

Ulaz u stan uređen je tako da odmah ostavi dobar dojam na goste koji dolaze u posjet.

prostrani-gradski-stan-8

prostrani-gradski-stan-9

Sjajni drveni paneli odlično se uklapaju u bijelu kuhinju, a sa sobom donose toplinu po kojoj je drvo kao materijal nezamjenjivo.

prostrani-gradski-stan-10

Kupaonica je od spavaće sobe odijeljena staklenom stijenom, a ukoliko osoba koja se nalazi u njoj želi više privatnosti za to služi zastor koji je u potpunosti skriva od pogleda.

prostrani-gradski-stan-11

prostrani-gradski-stan-12

prostrani-gradski-stan-13

prostrani-gradski-stan-14

prostrani-gradski-stan-15

prostrani-gradski-stan-16

Izvor: Home-designing.com

facebook-like-banner-300x100