Posjeti Zagreb i osjećaj se kao kod kuće

Sunčani apartmani – Obiteljski privatni smještaj u Zagrebu

slika2

Sunčani apartmani u Zagrebu samim svojim nazivom potiču na pitanje – kakve posebne veze ima sunce za Zagrebom – pogotovo kad znamo da je sunce poglavito simbol našeg Jadrana?

galerija6

Pri odabiru imena bili smo potaknuti idejom da raspolažemo s velikom okućnicom i da nam je upravo to najupečatljivija karakteristika, te da je vrt i poveća zelena površina ipak za gradsko područje rijetkost. Naime, nalazimo se u stambenom predjelu na jugu grada gdje dominiraju kuće i mirno okružje, iako u neposrednoj blizini je veliki kompleks Arena trgovačkog centra i dvorane.

Osim mogućnosti odmora u vanjskom prostoru, gostima je zanimljiva i naša mala suvenirnica u kojoj smo izložili predmete koje izrađujemo u vlastitoj kućnoj radinosti: jastuke, igračke, magnete, sapune, ukrase.

slika3

Boje

Sam pojam “sunčanoga” smo odlučili prenijeti i u interijer. Tako smo jedan od naša dva apartmana prozvali žutim, pa nam je motiv sunca i tonovi zagasite žute bila nit vodilja uređenja. Žutu boju smo komplementirali s drvenim namještajem i detaljima. Pri svakom dodatnom uređenju, što komercijalni smještaj svakako zahtijeva prilično često, pratitimo istu ideju.

slika4

Za razlikovanje dva apartmana, drugi smo odlučili urediti na pomalo drukčiji način, i to u ljubičasto-bijelim tonovima. I ova kombinacija pozitivno utječe na naše goste, te se jasno profiliraju oni kojima su draže toplije nijanse “cosy” udobnog žutog apartmana, i oni koji u ljubičastoj, bijeloj čistini vide malo više elegancije.

galerija4

Detalji

Ono što većina gostiju prvo zamijećuje su detalji kojima je smještaj upotpunjen. Tako smo u kuhinji uokvirili nekoliko jednostavnih recepata, dok posebnu pozornost pridajemo tekstilnom uređenju – ukrasni jastuci, prekrivači za krevete. Također su vrlo važne zavjese – doslovno su znak raspoznavanja i simpatije gosta prema prostoru, kojeg onda lakše zapamti i prepozna kasnije ponovno na internetu.

detalj-knjige

Ne treba zaboraviti niti vegetaciju te miris prostora. Prostor osvježavamo prirodnim mirisima – eteričnim uljima, te sušenom lavandom i lovorom jer su trajni i nenametljivi mirisi koji signaliziraju svježinu i čistoću.

detalj-lavanda

Osjećaj doma

Vjerujemo da je veliki dio uspjeha našeg posla možemo zahvaliti uređenju. Kako za vlastiti, tako je i za komercijalni prostor važno ne zapustiti ga, te konstatno raditi na njegovom poboljšanju, kako funkcionalnom, tako i estetskom. Tako će jednim gostima biti drago što im dajemo kućne papuče na korištenje te kavu, šećer i kekse u kuhinji, dok je drugima bitan mir, ugodni tonovi, i ukrasni detalji koji, kako nam često govore, im odaju dojam da nisu ni otišli iz vlastitoga doma. Taj osjećaj “doma van vlastitog doma” je neprocjenjiv i najbolji način da nam se gosti uporno vraćaju kroz godine.

galerija11

detalj-jastuci

galerija5

galerija8

galerija9

galerija3

detalj-keksi-caj

detalj-voce

detalj-sapuni

galerija10

galerija2

slika1

galerija7

Za dodatne informacije i rezervacije posjetite našu stranicu Sunčani Apartmani.