Inteligentno uređen mali stan

inteligentno-ureden-mali-stan-1Ovaj mini stan, odnosno apartman uredili su arhitekti studia Concrete iz Amsterdama. Apartman je dio hotela Zoku i nije ništa veći od klasičnih hotelskih soba, a nudi mnogo više zahvaljujući kreativnim, inteligentnim i funkcionalnim rješenjima dizajnera.

inteligentno-ureden-mali-stan-2Apartman je prepun raznih ormarića, pretinaca i ladica, a tu su i klizne stepenice koje vode do spavaćeg dijela apartmana i prema potrebi se izvlače kako ne bi bespotrebno zauzimale prostor.

inteligentno-ureden-mali-stan-3Apartman se sastoji od kuhinje, kupaonice, blagovaone, dnevnog boravka i spavaće sobe.

inteligentno-ureden-mali-stan-4Drvene rešetke skrivaju spavaću sobu i omogućuju cirkulaciju zraka te dovoljnu količinu dnevnog svjetla. Stepenice se uvlače u zid, a prostor okonjih iskorišten je za skladištenje stvari u ormarićima i pretincima.

inteligentno-ureden-mali-stan-5

inteligentno-ureden-mali-stan-6Blagovaona i kuhinja dovoljno su velike za povremene korisnike, a do njih se nalazi udoban dvosjed za gledanje tv-a.

inteligentno-ureden-mali-stan-8

inteligentno-ureden-mali-stan-7Jedan od ormarića skriva mali radni stol sa stolicom, a cijeli apartman skriva sve što je potrebno za ugodan boravak.

inteligentno-ureden-mali-stan-9

inteligentno-ureden-mali-stan-10

 

Izvor: Dornob.com

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :