Bermondsey – stan u bivšem skladištu

Bermondsey je naziv stana uređenog u objektu koji je nekada bilo skladište, a danas je preuređen u zgradu sa stanovima i uredima. Objekt se nalazi u Londonu odakle je i tvrtka Form Design Architecture koja je napravila projekt njegova preuređenja. Vlasnik je najprije želio promjeniti nekoliko sitnih detalja, da bi se na kraju kroz razgovor sa arhitektima odlučio na kompletnu rekonstrukciju stana. Rezultat je kombinacija industrijskog i minimalističkog stila uređenja koji u potpunosti odgovara vlasnikovim željama i stilu života. Nepotrebne prostorije su zamjenjena velikim otvorenim prostorom jasno podijeljenim na prostor za rad, opuštanje, blagovanje, te prostor za vježbanje. Drugi dio stana čini blok koji se sastoji od spremišta, domaćinstva, wc-a, te spavaće sobe sa kupaonicom i garderobom.

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-1

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-2

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-3

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-4

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-5

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-6

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-7

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-7a

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-8ab

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-8a

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-9a

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-10

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-12Raspored prostorija u stanu prije preuređenja

bermondsey-stan-u-bivsem-skladistu-11Raspored prostorija u stanu nakon preuređenja

Izvor: Homeadore.com

facebook-like-banner-300x100

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :