Vesela spavaća soba za dvije djevojčice

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-1Tvrtka Pebble Design uredila je veselu i razigranu spavaću sobu, kombinirajući oslikavanje zida i namještaj po mjeri, savršeno prilagođen prostoru.

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-2Spavaća soba namijenjena je djevojčicama starosti 5 i 8 godina. Roditelji su od dizajnera tražili da urede sobu tako da djevojčice dobiju prostor u kojem će spavati, oblačiti se, učiti i imati dovoljno prostora za igru. Prostorija od 11 m² bila je savršena za uređenje takve spavaće sobe.

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-3Zadatak nije bio nimalo jednostavan, jer je trebalo zadovoljiti različiti ukus djevojčica različite starosti. Dizajneri su došli do rješenje kojime će obje djevojčice biti zadovoljne i odlučili su zidove obljepiti veselim i zaigranim zidnim naljepnicama, koje uključuju i neke zgode iz života djevojčica.

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-4Soba je podijeljena na dva dijela, sa jedne strane su postavljeni kreveti i ormari, dok je druga strana određena za rad, učenje i igru. Postavljena je kombinacija ugradbenih ormara i kreveta na kat, te je na taj način maksimalno iskorišten prostor sa jedne strane sobe.

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-5Radni stol je podijeljen na dva dijela sa ladicama u sredini koje jasno definiraju prostor svake djevojčice i omogućuju istovremeni rad i učenje. Iznad stol postavljene su police, a klupica za sjedenje do radnog stola zapravo je kutija u koja služi za pospremanje igračaka.

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-6Sve u svemu jako lijepa soba prepuna dobrih rješenja koja možete iskoristiti prilikom uređenja dječje spavaće sobe.

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-7

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-8

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-9

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-10

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-11

vesela-spavaca-soba-za-dvije-djevojcice-12

Izvor: Contemporist.com