soba-za-blizance

Soba za blizance

Očekujete blizance? Uzbuđeni ste, sretni, ali i zabrinuti? Nemate dovoljno prostora u svojem stanu ili kući? Ne brinite. Pomoći ćemo Vam kako ne biste morali plakati od muke, već od sreće. Kada blizanci tek dođu, tada Vam je potrebno vrlo malo. Dva krevetića i jedan stol za previjanje, pokoja fotelja za dojenje i to je to. Obratite pozornost na svjetlost. Bebe mnogo spavaju, stoga Vam u njihovoj sobi nije potrebno previše rasvjete. Jedna mala stolna lampa, naravno luster ili plafonjera, ali ništa više od toga.

soba-za-blizance-1

soba-za-blizance-2

Kada se radi o većim mališanima, tada njihova soba mora izgledati kreativno i zanimljivo. Moraju imati dovoljno prostora za igru, ali svakako pazite i na mjesto za pisanje zadaće. Radni stol mora biti dovoljno velik za oba djeteta. Ukoliko nemate dovoljno mjesta za dva pisaća stola, tada stavite jedan ali malo veći. Stolice možete postaviti ili jednu do druge ili čak jednu preko puta druge, tako će im učenje i pisanje postati zanimljivije.

soba-za-blizance-5

Krevet na kat i danas je vrlo zanimljiv djeci, no postoji problem kada dođe do svađe, tko će spavati na katu, a tko ispod. Ukoliko imate takvih problema tada je rješenje krevet do kreveta, ili jedan preko puta drugoga.

soba-za-blizance-3

soba-za-blizance-4  soba-za-blizance-6

soba-za-blizance-7

soba-za-blizance-8

facebook-like-banner-300x100