Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajke

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajke

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajkeDa roditeljska ljubav prema djeci nema granica zorno je prikazao ovaj supertata koji je odlučio ispuniti želju svoje male princeze. Djevojčica je poželjela “čarobno” drvo u spavaćoj sobi u kojem može čitati knjige. Supertata je čvrsto odlučio ispuniti želju i bacio se na posao.

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajkeSoba prije izrade bajkovitog drveta.

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajkeZa kompletno preuređenje sobe utrošeno je oko 28500 kn, 350 sati rada u periodu od 18 mjeseci. Osim izrade drva postavljen je novi drveni pod, zidovi su dobili nove boje, postavljena je rasvjeta, te dodane brojne dekoracije. Obzirom da supertata radi kao dizajner za računalne igre, do tog trenutka nije imao nikakvih iskustva sa zavarivanjem i izradom betona, a te dvije tehnike bile su glavni dio projekta. Osim ispunjenja želja, usput je naučio mnogo toga sa čime se prije nije susretao. Prvi korak bila je izrada skice i modela drva. Mreža linija sa modela prenešena je na zid i pod kako bi što preciznije prenio skicu u stvarnost.

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajkeNakon iscrtavanja trebalo je zavariti čelične šipke prema skicama na zidu i papiru.

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajke

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajkeZatim su oko šipki postavljene metalne mrežice kao podloga za nanošenje betona.

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajkeKada je beton dovoljno očvrsnuo u otvore je postavljena rasvjeta, nakon čega se krenulo na bojanje.

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajkeNa drvu je izrađeno i sjedište u gornjem dijelu koje bez problema može izdržati težinu tri odrasle osobe.

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajkeNakon izrade drva slijedilo je postavljanje poda, bojanje zidova te dodavanje ukrasa i dekoracija.

Kada supertata pretvori spavaću sobu u zemlju iz bajkeU konačnom rezultatu uživaju svi, dijete koje je dobilo prekrasan prostor za igru i čitanje, tata koji je naučio neke nove tehnologije, te mama koja uživa kada vidi osmijeh na licu njih dvoje.