Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki dom

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki dom

U Puli je otvoreni showroom P.D. Studio koji nudi bogati asortiman namještaja za dom i vanjske prostore najpoznatijih svjetskih proizvođača

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki dom

Kako bismo se ugodno osjećali u našem domu ili poslovnom prostoru, važan je dizajn i funkcionalnost namještaja kojim ih opremamo. Isto vrijedi za balkon, terasu ili vrt koji nam omogućuju da uživamo u sunčanim zrakama, u pogledu na okolinu ili u mirisima prirode. A kad su oni dekorativno uređeni, s funkcionalnim namještajem, užitak je dvostruk. Upravo s namjerom da se unese udobnost u hrvatske domove, u Puli je prošlog petka otvoren showroom P.D. Studio koji nudi bogati asortiman namještaja nekih od najboljih europskih brendova kao što su Dedon, Royal Botania, Gloster, Umbrosa, Tribu i Barlow Tyrie.

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki dom

Vlasnici P.D. Studija, Zala Pia i Deni Žmak, u svom su showroomu predstavili namještaj vrhunskog dizajna, stvorenim za odmor i opuštanje, a ponudu čine vrtni namještaj, suncobrani, drvene terase, vrtne lampe i lonci, vrtne kuhinje, podne obloge, ložišta i roštilji te kupaonice. Ova ponuda namijenjena je za stvaranje udobnosti i topline domova i vanjskih prostora, ali i hotela i ugostiteljskih objekata.

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki domVlasnici P.D. Studija Zala Pia i Deni Žmak

“Nakon dugogodišnjeg boravka u SAD-u, veselimo se što možemo predstaviti kvalitetne proizvode na hrvatskom tržištu i pomoći ljudima da osjete razliku koju im luksuzni namještaj može unijeti u njihov životni prostor. Naš cilj je da usrećimo naše klijente i omogućimo im da što ugodnije provode svoje slobodno vrijeme. Jako puno sati utrošeno je u dizajn i kvalitetu svakog proizvoda u našoj ponudi upravo zato kako bi se ljudi u njima mogli osjećati ugodno i opušteno dugi niz godina”, rekla je Zala Pia Žmak.

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki domShowroom P.D. Studio nalazi se na adresi Gervaisova 20, 52100 Pula, Veruda Porat, a za dodatne informacije posjetite njihove web stranice www.pdstudio.hr. U nastavku pogledajte dio njihovog asortimana.

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki domROYAL BOTANIA Ozon3

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki domROYAL BOTANIA Surf1

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki domROYAL BOTANIA Surf4

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki domTribu Pure Sofa

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki domTribu Tosca

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki domTribu Vis-a-Vis

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki domUmbrosa icarus 3

Vrhunski dizajn namještaja donosi užitak u svaki domWWOO-vanjska kuhinja

 

Save

Save

Save

Save