STUFF: Jedinstveni hrvatski dizajn na Mikseru

STUFF: Jedinstveni hrvatski dizajn na Mikseru

Dizajnerski dvojac Marko Murtić i Simon Piperčić Morasi stvorili su jedinstveni brend. STUFF je naziv za namještaj stvoren od najfinijih materijala izvrsne kvalitete, a karakteristike su mu komfor, praktičnost i luksuz te je bogaćen inteligentnim detaljima.

STUFF: Jedinstveni hrvatski dizajn na Mikseru

Ovaj novi hrvatski brend bit će predstavljen na Mikser festivalu, od 8. – 12. lipnja u Beogradu.  Najveća je to regionalna smotra kreativnosti i inovacija, a ovo im je osma godina održavanja. Ovogodišnji Mikser festival odvija se pod sloganom „Osjetljivo društvo“, snažno je obojen temama rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva, društvene jednakosti, otvorenog dijaloga, multikulturalnosti i efikasnijeg rješavanja konflikata.

Mikser House predstavlja novi koncept institucije koja spaja kulturne, edukativne, ali i komercijalne aktivnosti u multifunkcionalnom prostoru u beogradskom kvartu Savamala.

Hrvatski brend Stuff pozvan je da se predstavi na ovom značajnom festivalu i prezentira svoja inovativna rješenja.

STUFF: Jedinstveni hrvatski dizajn na Mikseru

„STUFF izlazi na tržište kao superior design brand namijenjen opremanju modernih turističkih i institucionalnih interijera, ali i stambenih objekata. Iako smo novi na tržištu, izrazito mi je drago da su organizatori Mikser festivala prepoznali talent, kao i trud koji smo uložili u stvaranje Stuff namještaja  koji ćemo prvi put u regiji predstaviti upravo na Mikseru“, izjavio je Marko Murtić, naš poznati dizajner interijera i magistar arhitekture.

STUFF: Jedinstveni hrvatski dizajn na Mikseru

Između ostalih komada, na Mikseru će biti predstavljen i „Folder“ koji je do sada izazvao najveći interes kupaca i kolega kreativaca. Riječ je o sofi koja lako postaje komotan ležaj, nudi se u različitim veličinama i u osam različitih boja. Praktičan je i trajan, s vrlo jednostavnim mehanizmom rastvaranja. I unatoč svojoj praktičnosti i namjeni uštede prostora, ovaj komad vizualno toliko mami da je do sada najčešće završavao u domovima onih kojima nije potreban dodatni ležaj u stanu već udoban i lijep, osobni ‘kutak’ u svakodnevnici.

STUFF: Jedinstveni hrvatski dizajn na Mikseru

Inače, namještajem brenda STUFF uređen je interijer hotela D – Resort Mandalina u Šibeniku, omiljenog hotela brojnih nautičara i vlasnika jahti obzirom da se hotel nalazi u sklopu Mandalina Marine & Yacht Cluba. Za potrebe hotela Marko Murtić dizajnirao je i proizveo više od 30 komada namještaja koje se danas može pronaći putem web shopa na službenoj web stranici www.stuffurniture.com. S beogradskim Mikserom STUFF ulazi i na još jedno tržište u regiji.

Save

Save

Save