Nova linija decora i kolekcija jastuka modne dizajnerice Marine Prevolšek

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-1Modna dizajnerica Marina Prevolšek pokrenula je liniju decora pod imenom Maion DecoR. Radi se o liniji koja će se razvijati u suradnji s dekoraterima i dizajnerima interijera, a unikatne kolekcije nastajat će po narudžbi i kroz personalizirani pritup svakom interijeru.

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-2Uz objavu o novoj liniji dekora predstavljena je i linija ukrasnih jastuka „Color block“ od perforirane alcantare izvedenih u patchwork tehnici. Alcantara je idealna tkanina za ukrasne jastuke jer se lako održava, daje efekt mekog i udobnog, a vizualni dojam je vrlo moderan.

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-3Ova kolekcija namjenjena je modernim interijerima ali moguće ju je suprotstaviti i klasičnim prostorima. Koloristički se može izvesti po željama i potrebama klijenata.

Marina je do sada već napravila nekoliko mini kolekcija jastuka izvedenih u različitim tehnikama, od apliciranja, origamija te ručnog oslikavanja floralnim motivima.

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-4„Nakon 10-ak godina bavljenja modom i uz veliku ljubav i interes prema produkt dizajnu i dizajnu interijera, rodila se ideja o liniji jastuka. Linija će se s vremenom širiti na na ostale modne dodatke za životni prostor“ izjavila je dizajnerica prilikom predstavljanja kolekcije.

„Uzivam u svakom segmentu rada odjevajući žene, a sada odjevajući i prostore “ istaknula je govoreći o svom dizajnerskom radu.

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-5Ostatak kolekcije jastuka kao i prethodne kolekcije, moguće je pogledati na web stranici marinaprevolsek.com u kategoriji decor ili na facebook stranici Maion DecoR.

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-6

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-7

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-8

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-9

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-10

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-11

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-12

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-13

nova-linija-decora-kolekcija-jastuka-modne dizajnerice-marine-prevolsek-14