Jorg-Arndt,-Jasminka-Oreški,-Neven-Novosel

Na otvorenje prve Butlers trgovine u Hrvatskoj stigla brojna poznata lica

Butlers-Ilica-21U ugodnom društvu Amara Bukvića, Mirjane Mikulec, Sanje Doležal, Sandre Bagarić, Marijane Batinić, Antonije Stupar Jurkin, Tihane Harapin Zalepugin i Suzy Josipović Redžepagić, koji su uživali u nastupu hrvatske glazbene dive i ljubiteljice branda, Tereze Kesovije, otvorena je prva trgovina poznatog njemačkog branda Butlers poznatog po asesoaru i detaljima za uređenje životnog prostora, kao i po trendi, stilski neodoljivim komadima namještaja. Prva Butlers trgovina u Zagrebu, na adresi Ilica 21, prostire se na tri kata te na više od 650 metara kvadratnih nudi sve što vam je potrebno za stilski savršeno opremanje doma. Predivan namještaj, maštoviti dekorativni detalji i prijedlozi za originalne poklone – sve je na dohvat ruke u prvoj Butlers trgovini u Hrvatskoj!

Marijana-Batinić,-Amar-Bukvić,-Antonija-Stupar-JurkinButlers putovanje započelo je 1999. godine u njemačkom gradu Kölnu otvaranjem prve trgovine, ali korijeni i tradicija sežu puno dalje u prošlost, sve do robne kuće Josten koja je davne 1829. godine bila omiljeno odredište za kupovinu porculana, fino obrađenog staklenog i keramičkog posuđa. Oslanjanje na tradiciju i postavljenje novih trendova u uređenju doma, oduvijek su bili imperativi brenda. Butlers vjeruje da je dom tamo gdje nam je srce i da trebamo biti okruženi osobama te stvarima koje volimo. Svrha truda uloženog u dizajn i izradu ovog iznimnog kućanskog asortimana je da upravo dom postane vaš osobni raj. Butlers – Made for your home.

Butlers-new-store,-Ilica-21

Marijana-Batinić,-Tereza-Kesovija

Butlers-store,-Ilica-21

Marijana-Batinić

Butlers-store

Mirjana-Mikulec

Butlers,-new-store

Neven-Novosel,-Tereza-Kesovija

Sanja-Doležal,-Sandra-Bagarić,-Tihana-Harapin-Zalepugin

Sandra-Vranješ-Milić,-Tihana-Harapin-Zalepugin,-Sanja-Doležal,-Suzy-Josipović-RedžepagićU nastavku pogledajte neke od proizvoda iz ponude Butlers trgovine.

Lampa Satellight FlorLampa Satellight Flor

Couture ukrasna lutka- 355,90 knCouture ukrasna lutka

Polar express drobilica za led- 114.90 knPolar express drobilica za led

Century stolica žuta- 355,90 knCentury stolica žuta

Košara za piknik Picninkkorb- 349,90 knKošara za piknik Picninkkorb

10199690-1 BBQ Grill Bucket- 129,90 knBBQ Grill Bucket