Male kupaonice sa tuš kabinom

male kupaonice sa tuš kabinom

Kupaonice u našim domovima su često male i skućene, te se suočavamo s nedostatkom prostora. I kako onda urediti malu kupaonicu, istaknuti stil, odabrati prave boje, materijale, dekoracije i stisnuti sve što vam može trebati? Prije svega, izbacite kadu – takav komad uvijek treba mnogo prostora, što si često ne možete priuštiti. A sada da vidimo kako oblikovati i dizajnirati malu kupaonicu samo sa tušem.

Naravno, držati ćete se stila koji imate u ostatku doma – suvremenog, modernog, minimalističkog, seoskog ili bilo kojeg drugog. Da, možete se držati stila čak i u malom prostoru! Kako ćete to izraziti? S pločicama ili drugim zidnim i podnim oblogama, s namještajem, pa čak i dekorom. Ako se radi o kupaonici u seoskoj kući, zašto ne biste ugradili pločice koje imitiraju drvo i drveni namještaj, ako je ovo minimalistički prostor, održavajte ga čistim i glatkim, radije preferirajte crne okvire, ako je to luksuzni prostor, unesite malo zlatnih i nešto glamuroznih geo pločica, i ako imate boho kupaonicu, ugradite svijetle pločice.
Što se tiče boja, neutralna shema boja bit će savršeno rješenje za mali prostor, ali možda ćete potražiti i kontrastnu jednobojnu shemu boja ili isprobati neke šarene detalje – to ovisi o vašem stilu i ugođaju koje ovdje želite postići.

Izvor: Digsdigs.com