Kupaonske mješalice čiji se dizajn prilagođava želji kupca

Rođendanska kolekcija AXOR MyEdition tvrtke Hansgrohe otvorila je veliki prostor za osobno izražavanje i kreativnost kupaca omogućivši im personalizirano uređenje kupaonice uz avangardni AXOR dizajn.

AXOR MyEdition miješalice svojim čistim, linearnim dizajnom izlaze u susret kupcima – nude im kombiniranje 15 AXOR FinishPlus PVD površina i ekskluzivne materijale (metal, drvo, mramor i koža) s AXOR-ovim potpisom. S više od 225 dizajnerskih odabira, AXOR-ova zbirka godišnjice, nastala u suradnji s Phoenix Designom, pokrenula je mega trend personalizacije.

AXOR MyEdition miješalice dostupne su u dvije standardne završne obrade – krom s ogledalom i krom s crnim staklom. Sjajne završnice od “polirane zlatne optike“ do “brušenog crnog kroma” iznimno su robusne i izdržljive, a proizvedene su pomoću najsofisticiranijih tehnologija. Prema vlastitim preferencijama kupci mogu naručiti miješalice i pribor u bojama izvan standardnog asortimana AXOR FinishPlus, dorađene u posebnim materijalima ili upisane prema individualnim specifikacijama.”Davanje osobnog pečata interijerima suština je luksuza. Uz AXOR MyEdition kolekciju, otvorili smo prostor za osobnu kreativnost – boje, materijali i uzorci stvaraju polazište za jedinstvenu i personaliziranu miješalicu”, istaknuo je Andreas Diefenbach iz Phoenixa Designa.

AXOR MyEdition zbirka sastoji se od devet proizvoda za umivaonike, bidee i kade, a sve varijacije dostupne su u prodaji od listopada.