Pogledajte kako izgleda kuća sa pet spavaćih soba

pogledajte-kako-izgleda-kuca-sa-5-spavacih-soba-1Kuća smještena u gradu Exteru izgrađena je davne 1820. godine. Sadašnji vlasnici kupili su je 2002. i kompletno je adaptirali i prilagodili svojim potrebama. Unatoč raznim promjenama tokom vremena, kuća je zadržala svoje osnovne karakteristike, ali sa novim bojama, dekoracijama i ponekim zidom manje.

pogledajte-kako-izgleda-kuca-sa-5-spavacih-soba-2Neki zidovi su srušeni kako bi se dobio veći društveni prostor poput ovoga u kuhinji i blagovaoni. Drvo, bijela kuhinja i rozi detalji daju prostoru moderan i osvježavajući izgled.

pogledajte-kako-izgleda-kuca-sa-5-spavacih-soba-3

pogledajte-kako-izgleda-kuca-sa-5-spavacih-soba-4Dekoracije roze boje nastavljaju se i u dnevnom boravku, u kojem umjesto bijelog namještaja prostor zauzima smeđi kožni trosjed.

pogledajte-kako-izgleda-kuca-sa-5-spavacih-soba-5Dnevni boravak nastavlja se na blagovaonu i ima izlaz na terasu sa vrtom.

pogledajte-kako-izgleda-kuca-sa-5-spavacih-soba-6U sobi za igru i zabavu dekoracije su promijenile boju, ali prostor je i dalje pun svjetlosti i vedrine.

pogledajte-kako-izgleda-kuca-sa-5-spavacih-soba-7U bijelom hodniku, u boji su samo slike na zidu, poput ove šarene abecede.

pogledajte-kako-izgleda-kuca-sa-5-spavacih-soba-8Zavjesa sa crvenim linijama skriva garderobu iza uzglavlja kreveta, a isti uzorak korišten je za izredu sjenila na prozorima i jastučnica na krevetu.

pogledajte-kako-izgleda-kuca-sa-5-spavacih-soba-9

pogledajte-kako-izgleda-kuca-sa-5-spavacih-soba-10

Izvor: Husetohome.co.uk