Odličan primjer nadogradnje kuće

Dolaskom novog člana obitelji u kuću često dolazi do potrebe za dodatnim prostorijama. Tako je bilo i u ovom slućaju pa su vlasnici nakon rođenja djeteta odlućili proširiti kuću kako bi imali prostora za sve aktivnosti i potrebe cijele obitelji. Kako bi maksimalno iskoristili novi prostor angažirali su arhitekte iz tvrtke AR Design Studio.

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-2

Na kuću izgrađenu 1950 godine željeli su dodati još dvije spavaće sobe na katu, te u prizemlju veliki obiteljski prostor sa puno svjetlosti i pristupom u vrt. Arhitekti su ispunili želje vlasnika i na postojeću kuću dodan je novi dio modernog izgleda. Nadograđeni dio ima ravan krov, u prizemlju se ističu velike staklene površine i fasada crne boje, dok su vanjski zidovi kata obloženi drvom.

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-3

U prizemlju nadograđenog dijela kuće smješten je wc, dnevni boravak, blagavaona, kuhinja. Velika staklena stijena u prizemlju omogućuje pogled u vrt te mnogo prirodne svjetlosti. Interijer novog dijela kuće izveden je u crno bijeloj kombinaciji podova i zidova. Na katu je dobivena velika spavaća soba sa garderobom i kupaonicom te još jedna manja spavaća soba za djecu.

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-4

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-5

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-6

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-7

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-8

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-9

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-10

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-11

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-12

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-13

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-14

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-15

odlican-primjer-nadogradnje-kuce-16

Izvor: Myhouseidea.com