Kuća sa crvenim stepenicama

kuca-sa-crvenim-stepenicama-1Tvrtka La Shed zaslužna je za preuređivanje kuće u predgrađu Montreala. Njihov zadatak je bio urediti kuću za bračni par sa dvoje djece. Obzirom da oboje rade u filmskoj industriji, željeli su svestran prostor pogodan za podizanje obitelji i kao kućni ured. Nakon razmatranja svih zahtjeva i mogućnosti prostora, arhitekti su se osim temeljitog preuređenja interijera, odlučili i za uklanjanje  dijela kata kako bi stvorili dodatnu terasu. Središte kuće je otvoreni prostor koji objedinjuje kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak. Crveno/narančasto stubište vodi na kat sa galerijom koja u jednom dijelu ima zanimljivu drvenu ogradu.

kuca-sa-crvenim-stepenicama-2Izgled stražnjeg dijela kuće prije preuređenja.

kuca-sa-crvenim-stepenicama-3Stražnji dio nakon preuređenja sa uklonjenim dijelom kata.

kuca-sa-crvenim-stepenicama-4

kuca-sa-crvenim-stepenicama-5Kuhinja prije preuređenja.

kuca-sa-crvenim-stepenicama-6

kuca-sa-crvenim-stepenicama-7

kuca-sa-crvenim-stepenicama-8

kuca-sa-crvenim-stepenicama-9

kuca-sa-crvenim-stepenicama-10Ured na galeriji prepun je dnevnog svjetla.

kuca-sa-crvenim-stepenicama-11Kupaonica prije adaptacije.

kuca-sa-crvenim-stepenicama-12

kuca-sa-crvenim-stepenicama-13Prednja strana kuće prije preuređenja.

kuca-sa-crvenim-stepenicama-14

kuca-sa-crvenim-stepenicama-15Terasa je savršena za odmor i obiteljska druženja.

 

Izvor: Dwell.com

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :