Impresivna kuća Hollywoodskih zvijezda

Impresivna kuća Hollywoodskih zvijezda

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaImpresivna kuća ili bolje rečeno vila Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna Krasinskia od nedavno je na prodaju za iznos od vrtoglavih 8 milijuna dolara. Površina interijera od 438 m² među ostalim sadrži 6 spavaćih soba, 4 kupaonice, sobu za masažu, vinski bar, prekrasnu kuhinju,…

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna Krasinskia2009 godine bračni par kupio je kuću koju su kompletno preuredili, a uz vanjski bazen postavljen je dodatni lounge prostor.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaU nastavku blagovaone nalazi se bar, savršen za ispijanje čaše vina ili miksanje koktela nakon ručka.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaTerasa na krovu savršena je za uživanje na otvorenom.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaDnevni boravak u crno-bijeloj kombinaciji sa sjedećom garniturom dovoljno velikom za brojnu obitelj.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaVelika kuhinja sa kuhinjskim otokom u središtu koji je idealan za brze obroke.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna Krasinskia

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaImpresivna kuća iz ptičje perspektive prikazuje maksimalno iskorišten vanjski prostor.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna Krasinskia

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaSoba za masažu odlično će poslužiti nakon napornog dana na poslu.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaGarderoba, odnosno walk in ormar dovoljno je velik za brojne haljine, odjela, cipele, te ostalu odjeću i obuću.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaIza kade u kupaonici nalazi se staklena stijena sa pogledom na zelenilo u pozadini.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaBrojne staklene stijene omogućuju maksimalnu iskoristivost dnevnog svjetla i pogled na zeleni okoliš.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna Krasinskia

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaSoba sa radnim stolom i kožnim foteljama za sastanke.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaDo kuće se dolazi dugim pristupnim putem, odnosno ne nalazi se direktno na glavnoj ulici. Ta činjenica bila je vrlo bitna jer je zvijezdama osiguravala dodatnu privatnost.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna Krasinskia

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna Krasinskia

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaBrojni prozori najviše do izražaja dolaze noću.

Kuća Hollywoodskih zvijezda Emily Blunt i Johna KrasinskiaI na kraju spavaća soba sa pogledom na L.A.

 

Izvor: Lonny.com