Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Zelena oaza na brdovitom terenu

Lokacija ove zelene oaze je Mill Valley u Kaliforniji, a projektirali su je arhitekti tvrtke Feldman Architecture za klijente koji su u nastavku kuće trebali dodatni prostor za jogu i umjetnički studio. Rezultat ove suradnje su dvije drvene kućice savršeno uklopljene u teren i okoliš koji ih okružuje. Drvo je poslužilo kao glavni materijal za gradnju, a umjesto klasičnih krovova na kućicama su postavljeni zeleni krovovi. Velike staklene stijene unose prirodu u prostor i omogućuju vlasnicima da uživaju u slikanju ili da se opuštaju uz vježbanje i jogu u ovoj zelenoj oazi.

zelena-oaza-2

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

zelena-oaza-3

zelena-oaza-4

zelena-oaza-5

zelena-oaza-6

zelena-oaza-7

zelena-oaza-8

zelena-oaza-9

zelena-oaza-10

zelena-oaza-11

zelena-oaza-12

Izvor: Feldmanarchitecture.com

facebook-like-banner-300x100

This div height required for enabling the sticky sidebar