DIY – Iskoristite kvačice za rublje za izradu vješalice

diy-iskoristite-kvacice-za-rublje-za-izradu-vjesalice-1Kvačice za rublje mogu se pronaći u svakom domu. Osim što služe za sušenje rublja, mogu poslužiti i u ovakvim DIY projektima. Vješalica koja je izrađena u ovom DIY projektu nije namijenjena za vješanje jakni i kaputa, odnosno teških odjevnih predmeta, već za marame, šalove, majice i sl.

diy-iskoristite-kvacice-za-rublje-za-izradu-vjesalice-2Za izradu vješalice potrebno je:

  • drvena daska
  • drvene kvačice za rublje
  • ljepilo za drvo
  • kist
  • boja za drvo
  • + 2 vijka i bušilica za montažu vješalice na zid

diy-iskoristite-kvacice-za-rublje-za-izradu-vjesalice-3Uzmite kist i boju te sa jedne strane obojite vrh kvačice u boju prema vašem odabiru.

diy-iskoristite-kvacice-za-rublje-za-izradu-vjesalice-4Rasporedite kvačice po daski tako da između kvačica bude jednak razmak.

diy-iskoristite-kvacice-za-rublje-za-izradu-vjesalice-5Nakon što ste rasporedili kvačice, redom na svaku nanesite ljepilo za drvo i pritisnite je na dasku.

diy-iskoristite-kvacice-za-rublje-za-izradu-vjesalice-6Ostavite dovoljno vremena za sušenje ljepila prije postavljanja vješalice na zid.

diy-iskoristite-kvacice-za-rublje-za-izradu-vjesalice-7Montirajte vješalicu na zid tako da sa svake strane na dasci izbušite dva provrta za vijke kojima vješalicu učvrstite za zid.

diy-iskoristite-kvacice-za-rublje-za-izradu-vjesalice-8I to je to, možete početi vješati svoje stvari.

diy-iskoristite-kvacice-za-rublje-za-izradu-vjesalice-9

Izvor: Diys.com