Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Visina potkrovlja iskorištena za uređenje dvoetažnog stana

/
/

Visina potkrovlja iskorištena za uređenje dvoetažnog stana

Stan u Francuskom gradu Rennesu postao je premalen za tročlanu obitelj, te su odlučili angažirati tvrtku Studio mAAb kako bi visoko potkrovlje pretvorili u dodatni prostor za stanovanje. Dodana su dva drvena bloka povezana središnjom galerijom i jednoetažni stan pretvoren je u dvoetažni. Galerija je poslužila kao radni prostor, jedan blok pretvoren je u spavaću sobu, dok će se drugi urediti prema potrebi u budućnosti, najvjerojatnije u još jednu spavaću sobu.

Visina potkrovlja iskorištena za uređenje dvoetažnog stana

Visina potkrovlja iskorištena za uređenje dvoetažnog stana

Visina potkrovlja iskorištena za uređenje dvoetažnog stana

Visina potkrovlja iskorištena za uređenje dvoetažnog stana

Visina potkrovlja iskorištena za uređenje dvoetažnog stana

Visina potkrovlja iskorištena za uređenje dvoetažnog stana

Visina potkrovlja iskorištena za uređenje dvoetažnog stana

Izvor: Freshome.com