Oglašavanje

Predstavite vaše proizvode i usluge na portalu MojStan.net. MojStan.net  je portal o arhitekturi, graditeljstvu, uređenju interijera i eksterijera, namještaju i svemu što ima veze sa stanovanjem. Vaši proizvodi i usluge vezani za tematiku koju objavljujemo sigurno neće proći nezapaženo jer naši čitatelji ciljano pretražuju takav sadržaj.

Trenutna mjesečna posječenost portala je više od 20 000 jedinstvenih posjeta mjesečno (izvor Google Analytics). Tu se nismo zaustavili, već i dalje bilježimo redovan rast posjećenosti. Zatražite nas najnovije podatke o posjećenosti i izvještaj stiže na vaš mail.

Kako bi Vam omogućili što kvalitetnije predstavljanje Vaših usluga i proizvoda putem portala MojStan.net u ponudi nudimo nekoliko vrsta bannera, objavu sponzoriranih članaka, kataloga i akcijskih letaka.

 Za sve upite i informacije vezane uz oglašavanje obratite se na info@mojstan.net 

 

 

 

Mojstan.net stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda Mojstan.net stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitaj na stranici "Kolačići". Za nastavak pregleda i korištenja Mojstan.net stranica klikni na gumb "Slažem se".
Kolačići